lördag 8 november 2008

8 veckor idag, vilket firades med celebert besök..

















Valpen Loved-Zebastian, f 20041012,
6 v på bilden med systerdotra Alva!
Bilden under är han tillsammans med
sina syskon i krukan full av "egen odling"


Idag blev Prinsessorna äntligen åtta veckor!!!
Detta firades med besök av våra "gamla" valpköpare Helena och sonen Anton, som för 4 år sedan köpte deras morbror, Loved-Zebastian..syns i mitten av blå krukan..
Tyvärr blev Zebbe sjuk efter en månad och fick tragiskt avlivas, till allas vår stora sorg.
Anton som älskar djur, var bara 5 år då och blev redan då förtjust i mamma Beata, som han kallade "Undulatan", vilket vi skrattade gott åt och som sedan följt med oss som en mys-rolig historia...
Vi har hållit kontakt och jag ringde dem och berättade att "Undulatan" nu blivit mor åt fyra goa tikar, så då ville dom komma på besök och se dessa underverk förstås..
Jaa, så blev det som det blev.. Anton och mor blev "förälskade" i Koltra o Sassa och vi skrattade gott åt "att man aldrig ska titta på valpar", samtidigt som saknaden efter Zebbe kom tillbaka och gjorde sig påmind...
Tre timmar gick jättefort och Anton skulle hem o övertala mormor att fixa till ett apso-köp igen.. själva har de nu en Atlas..en treårig vilding, av rasen portugisisk vattenhund, som håller igång hela familjen..haha!
Jaa, så nu får vi se om det blir "utökning" i familjen... Ingen skulle bli gladare än jag, om det blev på detta viset! Tack Helena och Anton för härliga timmar tillsammans..
Jag hoppas det blir flera, för det är en fröjd att träffa människor och BARN, som älskar djur på det sättet! Kram till er från mig o apsarna... Vi ses snart!


Inga kommentarer: