lördag 13 december 2008

Hästfolks-fest.. Luciadag och kväll..







Vaknade vid 9 idag, med lite dimma i huvudet och ordentlig träningsvärk..
Somnade kl 04 imorse, efter gårdagens jätteroliga "hästfolks-fest" med tillhörande utgång till vårat gamla "danshak" Safiren..










Åt en god "knytis-juletallrik" och det bubblades för fullt och plötsligt var det dax att gå ner till Schassin... och dansa. Tre timmar försvann ovanligt fort.. Black Jack spelade och det var en himla trevlig stämning och ös på dansgolvet!





Mitt favoritband spelade i puben... gamla skolkamrater som passerat 55, men är "still going strong". Dom byter namn lite ofta bara, så nu heter dom Rubbet.. Nästa gång blir det väl Gubbsen!





Grannen fick återbetala för förra helgen, så hon kom och hämtade oss från "bonnvichan"..:))



















Hur som helst, så har dagen gått åt till en låååång och skön skogspromenad med hundarna, som njuter av den lilla snön som knappt täckt marken igen .. Kallt på nätterna och varmt på dagarna!


Åsså kameran med förstås....





Sen blev det Lucia-kväller och jag låg i soffan och njöt av lugn och ro, med många tända ljus, lite glögg och pepparkakor och en stilla tv-kväll med hundarna snusandes bredvid mig i soffan! Ibland e de bara gudagott att vara...

1 kommentar:

Bente sa...

Äntligen fick jag syn på det här....det verkar va på sin plats med en "uppgradering" av funktionerna på bloggen med....det verkar gå trögt ibland.......dom kanske behöver lite "tjosan-dricka"!!
Kram