torsdag 4 december 2008

Tjejträff eller tantafton..beror på hur man ser det..





















Mmmmmm.... Så var det då dax.. Äntligen!

Nu skulle vi ha våran sedan länge planerade glöggafton hemma hos "Hönsmamman", jag och min "x-svägerska" inbjudna.. Tre halvunga eller halvgamla, iallafall halvgalna kvinnor, som nog varit med om det mesta här i livet, men inte träffats tillsammans på ett antal år och det var verkligen dax nu!

Så det blev en himla mysig kväll, med glögg, underbart god fisksoppa och gott vin och ett babblande som var så mycket att ta igen, att vi nästan pratade i mun på varandra!
Där kan man snacka om "hönsgård", dock väldans skönt utan någon tupp med i det hela, förrutom verbalt förstås..haha!
Sedan blev det kaffe och värdinnan, som är en "hejare" på god matlagning, bjöd på helt underbara efterrättskakor, så vi behövde inte ens tänka på figuren (oxå en fördel utan tupp, som säkerligen hade ätit upp vår del oxå), för det var helt omöjligt när magen stod i fyra hörn och vi bara satt och pustade och njöt av allt det goda...
Plötsligt konstaterades att klockan närmade sig 02.00...tiden går fort när man har roligt, men eftersom det finns en morgondag oxå, var det dax att gå till kojs med John Blund(som även han, är trevligare än många tuppar... iallafall i vår ålder..:).
Tack för en himla mysig och trevlig afton! Detta måste vi göra om...men inte vänta flera år igen och så får vi väl turas om att vara värdinnor.. För mig, blev detta avbrott som ett mini-spa och ett leende på läpparna, hela dagen idag!

Nattinatt...:))

1 kommentar:

Sara/Little Miss Fix It sa...

Vad härligt med kvinnokuckelur! Jag var på det samma igår, 60% av jobbet (varav de 10% mansfolk vi har inte närvarade) Det slutade med att våra två äldsta hönor visade var skåpet skulle stå genom att värdinnan bäddade på badrummet och högsta hönset drog i backen med cykeln så jag trodde hon bröt lårbenet... Ja se den ålderdomen! ;-)