tisdag 23 december 2008

PROJEKTET..



Pratade med min gamla bästa väninna, som efter ha varit frånskild 3-barnsmor i många år.. fann sin stora kärlek, en norsk örtbiolog och flyttade till Norge för 5 år sedan, där dom sedan gifte sig och förhoppningsvis kommer att ha många bra år tillsammans kvar.. Hon har arbetat många slitsamma år inom socialförvaltningen och även haft ett litet företag, inom alternativa behandlingar och vi var med i samma projekt, jag skrev om i förra inlägget..
En gemensam vän till oss båda, är en "tjurskalligt" envis man, tillika uppfinnar-Jocke, som aldrig gett upp och som trots sjukdom och motgångar, haft sin tro och vilja om hur vi kan göra vissa saker i världen bättre för mänskligheten.. I samma veva som vi höll på med vårt projekt, påbörjade han tillsammans med en annan man och den tidigare nämnda Oren Lyons ett projekt där han äntligen hittade några som delade hans åsikter och nu efter många års kämpande mot det mesta, har hans/deras dröm börjat gå i uppfyllelse...
Vet inte hur många gånger han har pratat med mig om detta, visat papper och förklarat och jag har varit skeptiskt, men ändå "peppat" honom och önskat lycka till..
Nu har dom nått sitt mål, som börjar bära frukt och äntligen startat "sitt världsliga skötebarn"... Plantagon!
Bara att säga ETT STORT GRATTIS till er kämpar och fortsatt LYCKA TILL!
Är bara SÅÅÅ glad för deras skull och alldeles varm i hjärtat och en erfarenhet rikare..
VILL man verkligen något..så KAN man göra det man vill.. Eller hur Ann....
och många andra som åter och åter, sagt detta.. med TANKENS KRAFT kan vi komma nästan hur långt som helst!

Den som vill läsa om Plantagon, kan titta på mina "Bra sidor" och se och lyssna på "The Message" av Oren Lyons.. Yiipeee.. vilken julklapp!!

Inga kommentarer: